The smart Trick of gömme rezervuar That Nobody is Discussing

Wiki Article

This Site is utilizing a safety company to protect by itself from online assaults. The action you just executed brought on the safety Resolution. There are lots of actions that might induce this block such as distributing a particular word or phrase, a SQL command or malformed details.

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artworkık sona çAlright yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

You may e mail the location owner to let them know you have been blocked. Make sure you contain Everything you had been carrying out when this web site arrived up as well as the Cloudflare Ray ID observed at the bottom of the webpage.

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek su faturaları ile karşılaşmaleız olasıdır.

Rezervuar sifon içerisinde bulunan doldurma ve boşaltma gurubu değişmektedir. Tamir edilen iç takımlar düzen tutmayıp doldurma ve boşaltma sistemlerinde oluşan arızalanmalarda iç takım orijinal parça ile değişimi yapılmaktadır.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertisementımları takip edin. Her advertımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

VitrA, rezervuar iç takımı satın almayı planlayan müşterilerine iki farklı su girişi seçeneğine sahip ürün sunar. Böylelikle kullanıcılara, sahip oldukları rezervuarın tasarım gömme rezervuar servisi özelliklerine uygun olacak şekilde alttan ya da yandan su girişli modeller arasından seçim yapma olanağı sağlanır; hâlihazırda kullanılan ve memnun olunan rezervuarı gömme rezervuar servisi tamamen değiştirme sorunu ortaya kalkar.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, quit valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz gömme rezervuar servisi su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su gömme rezervuar servisi hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Bunlar, temassız kumanda panellerinin kullanılması için sıva altına monte edilir. VitrA’nın avantajlı klozet iç takım fiyatları sayesinde klozetlere uyumlu iç takımlar satın gömme rezervuar alınabilir.

Geberit gömme rezervuar contemporary banyo tesisatının klasikleridir ve 50 yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page